Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar / Porof. Zihni Sinir Kafe

by - Ocak 08, 2018

Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar

-Porof. Zihni Sinir -

Selamlar! Kısa bir aradan sonra yine sizlerleyim !!
Bugün kısaca bahsetmek istediğim bir mekanı tanıtacağım. Baştan söyleyeyim işin içinde PR yok, düşüncelerim tamamen bana ait :)

İlk olarak yanlış hatırlamıyorsam Ekim yada Kasım gibi Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde bir grubun çalgılı çengili danslarını görmemizle tanışma imkanını elde ettik. Meğersem o gün ilk açılıyormuş, eğlenceleri bundanmış. Bir de  herkesi bedava kahveye davet edince, mekanı görme fırsatımız olmuştu.

Bu nazik tutumlarından sonra; mekan tasarımı-atmosferi, rahatlığı ve en önemlisi oturdun mu gözünün içine kalkman için bakmayan; eğlenceli ve anlayışlı çalışanlarıyla ayağımız bizi ister istemez her seferinde buraya sürükledi. 

İlk olarak mekana göz attığınızda vitrinleri sizi kendisine çekip, değişik tasarımları incelemeye koyuluyorsunuz. Kendilerine özgü tasarımları, pastaları, çikolataları mutlaka denenmeli!
Ara ara düzenlediği "workshop"lar ile yeni tatlar ve teknikler öğrenebilirsiniz. Gerçi geçtiğimiz cumartesi bana saat 14:00 seansını verip 15:00 seansına almaları biraz değişik oldu ama ... Bu olayın üstünde durmamayı tercih ediyorum. 

Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar

Asıl merak ettiğiniz duruma geliyorum. Fiyatlara... Fiyatlar şaşırtıcı derece de uygun. Small kahve  bile oldukça tatmin eden bir bardakta geliyor. Small=6.75 liradan başlıyor. Pastalar ise 9 lira gibi bir fiyat var. Mekanın en çok sevilen cup of chocolate ise 5 liradan başlayan fiyatı bulunmakta. 

Alsancak'ta Gidilesi Mekanlar

Her kesime hitap edecek oturma tasarımları, fiyatları ve tatları ile biz Porof. Zihni Sinir'i çok sevdik !

Adres:Alsancak Mahallesi, Dr. Mustafa Enver Bey Cd., 35220 Konak/İzmir

Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. Sevgiler! B.

You May Also Like

2 Comments

  1. Bayağı açık ve parlak ışıklarla dolu. Enerji anlamında pozitif. Gitmek nasip olur inşallah :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışanlarını bir görseniz... O kadar enerji dolular anlatamam 😊

      Sil