İzmir'de Gerçekleşecek Festivaller

by - Nisan 26, 2017

İzmir'de gerçekleşecek festivaller

Selamlar !
Biliyorum bu yazıyı aslında sene başında yazmalıydım fakat, yeni yeni festival programları gün yüzüne çıktığı için bende şimdi kaleme almayı tercih ettim. 
Bugün sizlere İzmir de gerçekleşecek festivalleri sıralamak istedim. Hazır Coachella çılgınlığı devam ederken, festival listesini huzurlarınıza sunup; gitmek isteyenlere rehber olsun dedim. Gelin neler varmış neler yokmuş birlikte görelim.

ÇİKOLATA FESTİVALİ (31 Mart, 1-2 Nisan)

İzmir'de gerçekleşecek festivaller

Detaylıca yazısını yazdığım ve şuradan ulaşabileceğiniz festivalimiz maalesef geçti... 

İZMİR ORGANİK YAŞAM FESTİVALİ (28-30 Nisan)

İzmir'de gerçekleşecek festivaller

İzmir Arena da gerçekleşecek olan bu festivale, spor yada rahat kıyafetlerinizi giyip gelmeyi unutmayın! Tüm gün yoga etkinlikleri, ritim atölyeleri, danslar, organik atıştırmalıklar, workshoplar ve birçok markanın katılımıyla 3 günümüzü organik hayata adıyoruz !!
 Bilet fiyatları indirimde ve kapıda da satış gerçekleşecek. Bende orada olacağım görüşmek üzere :)

CALLING FESTİVAL (29-30 Nisan)

İzmir'de gerçekleşecek festivaller

8th Floor tarafından düzenlenen mini festivale hazır mısınız  ?
 29 Nisan saat 15:00 da başlayıp 30 Nisan saat 06:00 ya kadar devam edecek bu festivale enerjinizi toplayıp gitseniz iyi olur. Çünkü 10 dan fazla DJ ile dansa kendinizi kaptırırken aynı zaman da kısa ara vermek için paintball, ATV Safari hizmeti, macera parkı, zipline, serbest atlama kulesi ve survivor eğlence parkurlarıyla eğlencenize eğlence katacaksınız. İzmir Bornova Homeros Vadisinde ormanlık alanda gerçekleşecek olan bu etkinlik hem açık mekan hemde kapalı mekanda devam edecek. Giriş ücreti 30 tl olup, servis hizmeti verilecektir. 

HOLIFEST IZMIR 2017 (6 Mayıs)

İzmir'de gerçekleşecek festivaller

Festivale son 10 gün kala detayları hala açıklanmasa da, birbirinden renkli geçeceği şimdiden belli !
Birbirinden değerli sanatçılarla tüm gün, eğlenceniz devam ederken gıda boyaları ile birlikte renklenmeye ne dersiniz ? 
Belki de en çok beklenilen festival olan Holifest'te hepinizi görmek isteriz. 
Bilet fiyatı 40 lira. Servis hizmeti verilecektir.

INTO THE WOODS FESTIVAL (13-15 Mayıs)

İzmir'de gerçekleşecek festivaller

u.nite sizleri 19 DJ ile 40 saat boyunca sürecek olan sıra dışı festivale davet ediyor. Şirincede gerçekleşecek olan bu festival de, yoga etkinlikleri, Trekking ve Badmin sporları ile eğlenceyi zirveye çıkartıyor. Kamp alanı ve dağ evleri ile de konaklama alanı bulunmakla beraber, isterseniz günlük katılımcı olarak da katılabilirsiniz.Biletler,120 lira ile 381 lira arasında fiyatları değişmekte.

ELECTROPOL FESTIVAL (14 Mayıs)

İzmir'de gerçekleşecek festivaller

4 yıldır düzenlenen ve ilki İzmir Arenada gerçekleşecek olan EDM ve Big room'un dünyaca ünlü isimlerinin geçeceği kabinden 10 saat aralıksız yayılacak müzik, etkinlikler ve sürprizlerle İzmir'i ayağa kaldırmayı hedefliyor. Katılımcıların arasında Mahmut Orhan'ın da bulunmasıyla İzmir eğlenceye doyacak.
Bilet fiyatı 55 lira.

%100 MUSIC: ELECTRONICA FESTIVAL ÇEŞME (25-27 Haziran)

İzmir'de gerçekleşecek festivaller

Türkiye'nin en büyük elektronik müzik buluşması bu sene Çeşme Alaçatı Beach Resort'ta gerçekleşecek ! Birbirinden ünlü DJ'ler ile sahilde aralıksız müzik ile festival severleri kendine hayran bırakmayı planlıyor. Birbirinden farklı etkinliklerin de gerçekleşeceği bu festivale siz de ortak olun !
Bilet fiyatları 152 lira.

Listeyi daha da güncelleyeceğim şimdilik görüşmek üzere!!



You May Also Like

1 Comments

  1. 2018 en güncel Çeşme ve Alaçatı hakkında en güncel Çeşme Plajları, Alaçatı Otelleri, Çeşme Konserleri, Alaçatı Butik Oteller, çeşme plajları ve dahası cesmebook.com sitesinde bulabilirsin. Hemen Çeşme ve Alaçatı'yı incelemeye başla...sw

    YanıtlaSil